BTC falder under $ 10K, da handlende ser ‚CME-hul‘

Bitcoin er styrtet ned under $ 10.000 for første gang i syv uger.

En aggressiv salgsuge har set prisen Bitcoin ( BTC ) falder under $ 10.000 for første gang siden slutningen af ​​juli, hvilket udløser frygt på markederne

Efter udstationering af en lokal top på ca. $ 12.500 den 17. august konsoliderede BTC mellem $ 11.250 og $ 12.100. De sidste tre dage har dog set, at sælgere afviser $ 12.000 og overtager markedet. For cirka fire timer siden skiftede Bitcoin Profit kort hænder til $ 9.990 efter syv ugers prishandling over $ 10.000.

På trods af at købere hurtigt skubber priserne tilbage i fem tal, forventer mange handlende, at priserne vil falde yderligere for at mærke det seneste ‚CME-hul‘ til $ 9.700.

Den sagnomspundne ‚CME-kløft‘ opstår, når markederne foretager en aggressiv bevægelse uden for de åbningstider, som Chicago Mercantile Exchange’s bitcoin-futuresmarkeder handler, hvilket resulterer i et prisgab på diagrammerne – med den seneste kløft, der vises efter Bitcoins pludselige stigning over $ 10.000 i midten af ​​august.

Mellemrummet ‚udfyldes‘ derefter, hvis diagrammerne spores igen for at genprøve det prisområde, der mangler i CME’s diagram, hvilket fremmer forudsigelser om, at markederne er bestemt til at gentest $ 9.700-zonen

Imidlertid er ikke alle overbeviste om, at CME-kløften ligger bag det seneste kryptokrasj, hvor nogle analytikere tilskriver faldet til høj korrelation mellem Bitcoin og de ældre markeder – med teknologisektoren, der førte til et 4% nedbrud i S&P 500 tidligere i dag:

Andre spekulere at Ethereum s ( ETH ) øje vanding gas gebyrer har poppet den defi boble, hvilket resulterer i retracement. BTC og ETH er begge faldet 20% over cirka tre dage. Crypto Fear and Greed Index er i øjeblikket på 40 (Fear), et kraftigt fald fra gårsdagens tal på 79 (Extreme Grådighed).

Share