Bitcoin-blodbad, Eth2-milepæl, Libra-lansering, PayPal-blunder: Hodler’s Digest, 21. – 27. November

Kommer hver lørdag, vil Hodler’s Digest hjelpe deg med å spore hver eneste viktige nyhetshistorie som skjedde denne uken. De beste (og verste) sitatene, adopsjon og regulering høydepunkter, ledende mynter, spådommer og mye mer – en uke på Cointelegraph i en lenke.

Bitcoin-prisen faller og faller under $ 17.000 i den største krasj siden mars

I begynnelsen av uken var kryptomarkedene full av optimisme. Bitcoin Profit var en motstandssone vekk fra all-time highs, altcoins samlet seg med tredobbelte sifre , og bølgen gjorde et sprut på hjemmesiden til The Wall Street Journal.

Med Bitcoins markedsverdi på høyeste tider var det på tide å feire med en fin kalkunmiddag og alt tilbehør. Dessverre forlot Thanksgiving kryptoverdenen med en ganske bitter ettersmak.

26. november led BTCs pris et av de største dollartapene siden mars. Alt i alt kollapset verdens største kryptovaluta med mer enn 15%. Massive avviklinger ble beskyldt for krasj fra $ 19,484 til $ 16,334 i løpet av en dag.

Som Cointelegraph-analytiker Michaël van de Poppe bemerket, er markedskorreksjoner sjelden elegante ting. “De er ofte vertikale og smertefulle. Trapp opp, heis ned, ” skrev han .

Tre grunner til at handelsmenn nå forventer at Bitcoin slår $ 13 000 før et nytt rally

Så … hva skjer videre? Blir håpet om å slå $ 20 000 på kort sikt, eller var dette bare et blipp i veien som burde trekkes av?

Vel, det kommer veldig an på hvem du spør. Noen handelsmenn forventer en ny bratt tilbaketrekning i en ikke altfor fjern fremtid, og peker på historiske mønstre som antyder at BTC kan falle tilbake til $ 13,800– $ 14,500- området.

En pseudonym handelsmann kjent som “Salsa Tekila” sa at BTC trengte å bryte $ 17 500 for å forbli i bullish territorium, og la til at $ 18 700 er den eneste store motstanden før all-highs. Imidlertid advarte handelsmannen om at ting ser bearish ut under $ 17 500 … og dette kan føre til et fall til $ 11 000– $ 13 000- området.

Andre, for eksempel kryptoindeksfondsleverandøren Stack Funds, har beskrevet tilbaketrekningen som en „sunn korreksjon“ som var nødvendig før Bitcoin fortsetter sin oppadgående bane.

Firmaet sa at BTC har vært på overkjøpte nivåer siden oktober, noe som betyr at noe varme sårt trengte for å forlate markedet.

I mellomtiden sa Quantum Economics-grunnlegger Mati Greenspan at korreksjonen kanskje allerede har havnet, og la til: „En tilbakebetaling på 17% er ganske tam for dette stadiet av syklusen.“

Share